Nieuws


 

 

In 2016 heeft ArboActie in samenwerking met Business Health Support de opleidingsinstelling BAAC opgericht. Eind 2016 is deze instelling officieel erkend door de Registratiecommissue Geneeskundig Specialisten (RGS) en zijn Martien Ernste en Chris Ockeloen geregistreerd als erkend opleiders. Vanaf 2016 hebben zij Anton Hentzen en Ronald Hagenberg als arts assistent bedrijfsgeneekunde in opleiding onder hun hoede.

 

In 2017 heeft Atrhur Jiskoot ook zijn opleiding als opleider afgerond en in 2018 is hij ook bij de RGS geregistreerd als erkend opleider. In 2018 zijn Anton Hentzen en Ronald Hagenberg als aspirant maat tot de maatschap toegetreden. Vanaf 1-1-2019 is Mohammed Boudjemaoui voor 2 dagen per week op donderdag en vrijdag bij ArboActie in dienst getreden als arts assistent bedrijfsgeneeskunde niet in opleiding. De overige dagen is hij werkzaam bij UWV. Bij bewezen geschiktheid zal hij ook tot de maatschap toetreden en in opleiding tot bedrijfsarts gaan.

 

Op deze manier probeert ArboActie een bijdrage te leveren aan de nieuwe instroom van nieuwe bedrijfsartsen en kunnen de uittredende bedrijfsartsen hun kennis en ervaring overdragen aan de jongere generatie.